30 Ocak 2009

Hill's Pet Veteriner Sağlık Teknisyenleri Sayfası

Dünya çapında dağıtım ağına sahip olan Hill's Pet Nutrition (Hill's Pet Mamaları) yaklaşık 30 yıldır Veteriner Hekimleri ve Veteriner Sağlık Teknisyenlerini, Hayvan Davranış Uzmanlarını, Biyologları, Veteriner Laboratuar Teknisyenlerini ve Hayvan Araştırma Teknisyenlerini destekliyor. Beslenme Uzmanı Veteriner Hekimlerin gözetiminde bilimsel yöntemlerle hazırlanan mamalar aynı zamanda iyileşmeyi destekleyici Veteriner Formülleri (Veterinary Formulated) içermekte.

Hill's Vet sayfasında Veteriner Sağlık Teknisyenleri için hazırlanmış olan bölümde ise, sol menüde yer alan Konsültasyon Servisi (Consultation Service) ; Veteriner Sağlık Teknisyenlerinin yerel ve uluslararası hayvan hastanelerinde çalışan, hayvan beslenme danışmanlığı ve ürün desteği konularında uzman Veteriner Hekimlerle ücretsiz görüşme yapma imkanı sağlıyor.

Eğitime Devam (Continuing Education) bölümünde; Hastane seminerleri, Küçük hayvan klinik beslenme, veteriner iş ilişkileri seminerleri konularında bilgiler yer almakta, interaktif ve sürekli yenilenen bilgiler ve konuları içermekte.

Teknisyenlerle Tanışma (Featured Technicians) bölümünde ; Konsültasyon servisinde ve Hill's Bölümlerinde görevli teknisyenlerle bir tanışma imkanı sunuluyor. Teknisyenlerin motivasyonu, klinik deneyimleri, Hill's deneyimleri hakkında bilgiler alabilirsiniz

Klinik Yönetimi ve Müşteri Eğitimi (Practice Management & Client Education) bölümünde; 5 dakikalık bir Veteriner Konsültasyonu, Diş sağlığı hakkında kaynaklar, Hill's Beslenme Rehberi gibi bölümler yer almakta.

Bağlantı Kaynakları (Veterinary Technician Resource Links) bölümünde; Veteriner Sağlık Teknisyenliği Uzmanlık Okullarına direk bağlantılar, Kanada Hayvan Sağlığı Tekniker ve Teknisyenleri Derneğine bağlantı, NAVTA'ya bağlantı, Ulusal Veteriner Ekonomi Yayınlarına bağlantı, Veteriner Kanser Teknisyenleri Derneğine bağlantı linkleri verilmiş.

Teknisyen Notları (Technician Tips) bölümünde; Teknisyenleri ilgilendiren konularda ipuçları, öneriler ve planlar sıralanmış. Bu bölüme sisteme üye teknisyenler aldıkları ve önemli gördükleri konularda mesajlar bırakabiliyor.

Yaklaşmakta Olan Etkinlikler (Upcoming Events) bölümünde; Ulusal, Bölgesel ve Uluslararası Veteriner Konferansları, Uzmanlık Seminerleri takvimi bulunmakta.

Meslektaşlarıma siteyi ziyaret etmelerini öneriyorum : http://www.hillsvet.com/hillsvet/VetTech

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...