23 Ocak 2009

NAVTA 2009 Journal İlk Sayı Çıktı!

NAVTA (National Association of Veterinary Technicians in America) 2009 yılı için ilk aylık yayınını online olarak yayımladı.

Bu sayıda Veteriner Diş Teknisyenliği Akademisi hakkında bilgi verilmiş ve Diş Hijyeni ve Sağlığı konularında Veteriner Sağlık Teknisyenlerinin rolü ve sorumluluğuna değinilmiş. Evde diş sağlığı hizmetlerinde başarının arttırılması konusunda yazılara ve önerilere verilmiş. Ulusal Veteriner Sağlık Teknisyenleri Haftası Kutlama etkinlikleri anlatılarak, 2009 yılında yapılması planlanan etkinliklere değinilmiş.




Ayrıca Veteriner Davranış Teknisyenliği Akademisi (The Academy of Veterinary Behavior Technicians) açılışının duyurusu var. Veteriner Davranış Teknisyenleri Topluluğu (Society of Veterinary Behavior Technicians) iken Akademik girişimlerinin başarıyla sonuçlanmasını biz de kutluyoruz.

Congratulations AVBT!

At the SVBT Reception NAVTA announced that the petition for the Academy of Veterinary Behavior Technicians had been accepted. Behavior is now the newest technician specialty!
Check back for more information as it is released.

After reviewing the petition submitted by the Academy of Veterinary Behavior
Technicians (AVBT), the NAVTA Committee on Veterinary Technician Specialties
is pleased to award the AVBT with Provisional Recognition as defined by the
guidelines on veterinary technician specialties. This will be NAVTA’s fifth
officially recognized veterinary technician specialty

.PDF dosyası olarak yayımlanan sayıya online ulaşmak veya indirmek için : http://www.navta.net/media/2009_ConvIssue_web.pdf




Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...