24 Mart 2009

Veteriner Ortopedi ve Travmatoloji Derneği Kuruldu. (Turkish Veterinary Orthopaedics and Traumatology Society T.V.O.T.S.)

Ülkemizde, Veteriner Hekimliğin bir branşı daha örgütlendi. Topluluğu, Veteriner Sağlık Teknisyenleri/Teknikerleri olarak selamlıyor, ülkemizde Veteriner Hizmetlerinin çıtasının daha da yükseğe çıkarılması konusundaki çabalarını destekliyoruz.. (Özgür Küçüktekin)

Derneğin kuruluş ilanı şöyle ;

Günümüzde ayrı bir bilim branşı olan ortopedi ve travmatolojinin, veteriner hekimlik alanında önemli bir yere sahip olduğu bilinmektedir. Kas-iskelet sistemi hastalıklarının tanı ve tedavisini yaygınlaştırarak, hayvanların yaşam kalitesini arttırmak ve teriner ortopedi ve travmatolojinin uzmanlık alanıdır.

Akademisyen ve pratisyen birçok veteriner hekime veteriner ortopedi ve travmatoloji alanında ışık tutma, deneyim kazandırma, vb. sayesinde mesleğimizin gelişmesi ve ilerlemesine katkıda bulunmak, veteriner ortopedi ve travmatoloji alanında çalışan veya kendini geliştirmek isteyen veteriner hekimler ve veteriner hekimliği öğrencileri ile aynı çatı altında toplanarak, akademisyenlerin, veteriner hekimlerin, veteriner hekimliği öğrencilerinin ve hasta sahiplerinin bu konuda ilgisini çekmek ve bu alanda faaliyet göstermek için “VETERİNER ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ DERNEĞİ” adı altında yeni bir dernek kurulduğunu gururla siz değerli meslektaşlarımızla paylaşmaktayız.

Turkish Veterinary Orthopaedics and Traumatology Society (T.V.O.T.S.)

Dear Colleagues,

With considerable pleasure I am able to announce the organization of Turkish Veterinary Orthopaedics and Traumatology Society (T.V.O.T.S.), in January 2009.

The aim of T.V.O.T.S. is to assemble all veterinarians, academicians, private veterinarians and vet students at a national orthopaedic community; to burn orthopaedic bridge between national and international colleagues; and also to share a mutually productive relationship and experience with international colleagues.

We look forward to all your support, critiques, help and care for improving the T.V.O.T.S.

Link Adresi : http://www.votder.org/

Reblog this post [with Zemanta]

1 yorum:

skywalker dedi ki...

Birinci sınıf hekimler ancak vizyonu olan kurumlarla ve onları var eden ; kendilerinden feyz alınabilecek insanlarla yetiştirilebilir.Hayırlı olsun.En derin sevgi ve saygılarımla. DVM Cemil Onurcan Güçlü

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...