05 Mart 2009

Atatürk Üniversitesi Hınıs MYO Veteriner Sağlık Teknikerliği Ön Lisans Programı

NİHAYET!! Veteriner Sağlık Teknikerliği Ön Lisans ÖRGÜN Programı başlatıldı.

Atatürk Üniversitesinde Hınıs MYO Sağlık Programları bölümünde, Veteriner Sağlık Teknikerliği Ön Lisans Programı başlatıldı. Açık Öğretim Fakültesi bünyesinde yer alan, Laboratuvar ve Veteriner Sağlık Ön Lisans Bölümünde hiçbir UYGULAMALI EĞİTİM ALMAMIŞ, Lise temeli de olmayan, üstelik derslerinin çoğu Veteriner Tıpla ilgili olmayan bölümden mezun olan bir çok DÜZ LİSE mezunları, kendilerine Veteriner Sağlık Teknikeri diyordu ki. Bu mesleki etik açısından kabul edilebilir bir durum değildi! Hayvan Sağlığı bu kadar ucuz OLAMAZ! Eline enjektör bile almayacaksın sonra da sahaya çıkıp ben Veteriner Sağlık Teknikeriyim diyeceksin!!

Nihayet ÖRGÜN Öğretim bünyesinde, uygulamalı eğitimin verildiği bir okul açıldı. Tüm meslektaşlarımıza, Veteriner Camiaya hayırlı uğurlu olsun.

Veteriner Sağlık Teknikerliği Ön Lisans Programı sitesi henüz tam anlamıyla hazır değil. Eğer bölüm yöneticileri benimle veya VESTED Veteriner Sağlık Teknisyenleri Derneği ile iletişime geçerlerse gerekli bilgileri, Yurtdışında Veteriner Sağlık Teknikerliği (Veterinary Technologist) eğitiminin şartlarını ve eğitiminin içeriği konusunda kendilerine yardımcı olmaktan ve bilgi vermekten mutluluk duyarım. Üniversitenin linkine ulaşmak için ;

Hınıs MYO Veteriner Sağlık Teknikerliği Ön Lisans Programı

Özgür KÜÇÜKTEKİN
Veteriner Sağlık Teknikeri / Çalışma Ekonomisti

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...