01 Ekim 2007

Veteriner Sağlık Meslekl Liselerinde Yeni Sistemler

Samsun Tarım Meslek Lisesi, Veteriner Sağlık bölümünün değerli öğretmeni Veteriner Hekim Hasan Yeşilyurt tarafıma gönderdiği bilgilendirme e-mailine göre ; Tarım Bakanlığından Milli Eğitim Bakanlığına devredilen okullarımızda da "Yeni orta öğrenim projesi" uygulanmaya başlanacakmış. Aşağıda PDF linkini verdiğim yazıyı inceleyerek ilinizde bulunan "veteriner sağlık" alanında çalışan ve özellikle "veteriner sağlık teknisyenlerinin" çalıştığı resmi yada özel kurumların yetkili ve yöneticileri ilgili bilgiyi "hyesilyurt5555@hotmail.com" adresine gönderirseniz çok sevinirim, ben kendi ilimle olan bilgileri aktarmaya çalıştım. Teşekkür ediyorum.
Özgür Küçüktekin
Vet.Sağ.Teknikeri


PDF dosyasını Okumak için TIKLAYINIZ : http://etogm.meb.gov.tr/duyuru/5450.pdf

2 yorum:

Mete eGe dedi ki...

peki özgür bey hangi konuda hasan beye mail atmamız lazım bu konuyu biraz daha açarsanız sevinirim.Karacabey-Bursada yapabilecğim bişey varsa elimden geleni yaparım.Elinizden geleni yaptiginiz icin tesekkurler.

Mustafa ARDALI

Unknown dedi ki...

ilinizde yada ilçenizde ki veteriner sağlık teknisyenlerinin veteriner sağlık alanında çalışan işyerlerinin yöneticilerinin telefon numaraları adresleri ve benzeri bilgiyi göndermeniz gerekiyor
Saygılarımla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...