14 Kasım 2006

International Veterinary Nurses and Technicians Association


IVNTA Uluslararası Veteriner Hemşire ve Teknisyenleri Birliği; 1992 yılında yapılan İngiltere'de Dünya Küçük Hayvan Veterinerleri Birliği (WSAVA) Kongresinde bir araya gelen Veteriner Hemşire ve Teknisyenleri tarafından kuruldu. Kuruluş 1000 üyeli İngiltere Veteriner Hemşireleri Birliği (British Veterinary Nursing Association - BVNA) tarafından organize edilmekte.. Birliğe Türkiye'den VESTED adına bir katılım maili gönderdim, merakla cevabı bekliyorum. Birliğe gönderdiğim mailin Türkçe ve İngilizcesi aşağıda..

bvna@bvna.co.uk adresine gönderilen mailler :

Mailin Türkçesi :
Türkiye çapında örgütlü olan Veteriner Sağlık Teknisyenleri Derneği (VESTED) olarak, Türkiye’deki Veteriner Sağlık Teknisyenlerinin,Veteriner Sağlık Teknikerlerinin ve Laborantların özlük hakları, çalışma koşulları,yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve mesleki becerinin artması için çalışmaktayız.Derneğimiz 1952 yılından beri üyeleriminiz mesleki gelişimine önem vermektedir. Tüm bu sebepler doğrultusunda Uluslar arası dayanışma ve bilgi paylaşımı amacıyla, hem birliğinize üye olmak hemde Avrupa Birliğinde ve Amerika’daki Veteriner Hemşire ve Teknisyenlerinin çalışma koşulları, yönetmelikleri, yetki ve sorumlulukları ile ilgili bilgi almak istiyoruz. İlginiz için şimdiden teşekkür ediyor, Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.
Veteriner Sağlık Teknisyenleri Derneği
İngilizcesi :
We, as Association of Veterinary Technicians (VESTED) that organized in Turkey country-wide, work for employee personel rights, labour conditions, improvement of the living conditions and professinal skills of Veterinary Technicians, Assistants and Laboratory Asistants in Turkey. Since 1952 our association attach importance to the professional growth of our members. In accordance with all those reasons for International struggle and sharing information, we want both to affiliate with your Union and to take information about the labour conditions, regulations, authorities and responsibilities of Veterinary Nurses,Technicians and Assistants in E.U and U.S. Thank you and have a good work.
The Association of Veterinary Technicians in Turkey

Tel-Fax
: (+90 312) 431 43 59
Adress
:
Veteriner Sağlık Teknisyenleri Derneği
Ziya Gökalp Cad. 43/1 Yenişehir/ANKARA
E-mail
: bilgi@vested.org.tr
Web Adress
: www.vested.org.tr

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...