10 Aralık 2007

Ontario Veteriner Sağlık Teknisyenleri Konferansı 21 - 24 Şubat 2008

Ontario Veteriner Sağlık Teknisyenleri Derneği (Ontario Association of Veterinary Technicians OAVT) kuruluşunun 30. yılı sebebiyle bir konferans düzenliyor. "Köprüleri Kurmak" (Birdging the Gap) adıyla düzenlenecek olan konferans 21 - 24 Şubat tarihleri arasında Totonto kenti Sheraton Otelinde yapılacak.

Ontario Veteriner Sağlık Teknisyenleri Derneği, büyük bir konferans hazırlığı içinde, dünyadaki bütün veteriner sağlık teknisyenlerini kucaklayacak bir girişimin hazırlığında olduklarını yazıyor konferansın afişinde.

Konferans "Profesyonalizm ve Etik" konuşması ile açılıp, veteriner tıbbın çeşitli dalları ile ilgili konularla devam edecek Bunlardan bazıları ; Techniques in Exotic Animal Nursing, Zoo Medicine, Dermatology, Opthalmology, Anesthesiology, Emergency of Foreign Animal Disease, Critical Care Track, Diagnostic Ultrasound, Technician Role in Conversation and Research Projects, Medical Management of Avian and Small Mammals, Dental Track, Info Vet and Power of The Internet, Canine Behaviour, How to Manage Agressive Dog in Clinic (Egzotik Hayvan Hemşireliği Teknikleri, Hayvanat Bahçesi Tıbbı, Dermatoloji, Göz ve Göz Hastalıkları Bilgisi, Anesteziyoloji, Yabancı Hayvan Hastalığı Acilleri, Yoğun Bakım, Teşhise Yönelik Ultrason, İletişimde ve Araştırma Projelerinde Teknisyenin Rolü, Kanatlılarda ve Küçük Memelilerde Tıbbi Yönetim, Dişçilik, Veterinerlik Bilgisi ve Internetin Gücü, Köpekgillerde Davranış ve Klinikte Sinirli Köpeği Kontrol Altına Almak)

Konferansın Tanıtım Afişi için : 2008 OAVT Conference

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...