07 Mart 2010

LİSANS TAMAMLAMA HAKKINDA (Linkler Düzenlendi)

TÜM VETERİNER SAĞLIK TEKNİKERLERİ, VETERİNER SAĞLIK TEKNİSYENLERİ, HAYVAN SAĞLIĞI TEKNİKERLERİ VE ZİRAAT TEKNİKERLERİNİN DİKKATİNE!!

Ekteki Dilekçeleri dolduran meslektaşlarım, Hasan BABACIK ile iletişime geçerek dilekçelerin gönderileceği adresi öğrenebilirler :

Hasan BABACIK Vet.Sağ.Teknikeri : 0 532 416 09 18


2009 yılında Tarım ve Köyişleri Bakanlığında çalışan Önlisans mezunu Teknisyen / Teknikerler için 2+2 Lisans Tamamlama talebi ile ilgili, alanımızda faaliyet yürüten

KESK/Tarım Orkam-Sen,

Türkiye Ziraatçılar Derneği,

VESTED (Veteriner Sağlık Teknisyenleri Derneği) ve

Türkiye Tarımcılar Vakfı

ile ortaklaşa bir çalışma başlatmıştık. Çalışmanın ilk adımı olarak yukarıda adı geçen dört kurum 2009 yılı şubat ayında Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (ANKUZEM) ile bir görüşme yaparak, lisans tamamlama ile ilgili talebimizi iletmiş ve hazırlanan dosyayı yetkililere vermiştir. ANKUZEM’den alınan görüş doğrultusunda Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Veteriner Fakültesi Dekanları ile ayrı ayrı görüşmeler yapılmıştır. Yapılan görüşmeler olumlu geçmiş ve ANKUZEM tarafından Ankara Üniversitesi Rektörü konu hakkında bilgilendirilmiştir. İlgili fakülteler ANKUZEM’den lisans tamamlama eğitiminin detayları konusunda bilgi istemiştir.

2010 yılı ocak ayı içerisinde ilgili fakültelerin dekanlarıyla yeniden görüşülerek çalışmalar değerlendirilmiştir. ANKUZEM tarafından YÖK’ten randevu talep edilerek, lisans tamamlama için gerekli bölümlerin açılmasını talep etme kararı alınmıştır.

Türkiyenin hemen hemen tüm illerinde temsilciliği bulunan vizyon ve eğitim kalitesi açısından saygın bir yeri bulunan Ankara Üniversitesi üstünden Lisans Tamamlamaya ilişkin uygun bölümlerin açılmasının daha olumlu olacağını düşünmekteyiz.

Yürüttüğümüz çalışmaları güçlendirmek için, ekteki/aşağıdaki YÖK’e ve ANKUZEM’e yönelik hazırladığımız dilekçe örneklerinin lisans tamamlama programına katılmak isteyen (üyemiz olsun olmasın) tüm çalışanlara ulaştırılması önemlidir.-Kamu görevlisi olmayanlarada bilgi verelim. Toplanan dilekçeler Şube ve Temsilciklerimiz tarafından Genel Merkezimize ulaştırılmalıdır.

Bu konuda yaptığımız çalışmaları ve gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.05.03.2010


Lisans Tamamlama Çalışma Grubu

Belgeler ;
* YÖK Dilekçesi ; http://tarimorkamsen.org/dilekce1.aspx
* ANKUZEM Dilekçesi : http://tarimorkamsen.org/dilekce2.aspx

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın ÖZGÜR
Verdiğiniz liklerden dilekçe örnekleri açılmıyor.
bizler bu dosyadan açma işlerini beceremiyorruz.
bize sayfayı açtıkmı
çerçeve gibi karşımızda olmalı.

eline sağlık iletişimi çok iyi kurdunuz.teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Sayın ADSIZ, dilekçelerde sorun olmuş evet, kusura bakmayın. Yalnız bu "hazıra konma" işi bizi yıllardır hep geri bıraktı. Biraz daha araştırmacı ve katılımcı olmaktan zarar gelmez. Dilekçeler TARIM ORKAM SEN'in sitesinde mevcut bir ZAHMET kopyalayıp word belgesine yapıştıracaksınız. Yoksa sizin yerinize ben yapıştırıp doldurayım mı??

Saygılarımla

cmhr_vet dedi ki...

SN Küçüktekin doldurmus oldugumuz dilekçeleri e mail olarakmı yoksa acık adresemi göndericegimizi tam olarak anlamadım şayet e mail ise bir dilekçe örneğinde imza isteniyo tabi açık adres ise tarafımdan göndermek istiyorum şimdiden teşekkürler

Unknown dedi ki...

Dilekçeleri doldurduktan sonra
Hasan BABACIK ile iletişime geçin ;
0 532 416 09 18

Adsız dedi ki...

YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ

Adsız dedi ki...

SAYIN ÖZGÜR laborant ve veteriner sağlığı bölümünde okuyorum.Uzaktan eğitim hakkında yapmış olduğunuz çalışmalar hakkındaki son durumu öğrenmek istiyorum

Adsız dedi ki...

SAYIN ÖZGÜR LABORANT VE VETERİNER SAĞLIĞI BÖLÜMÜNDE OKUYORUM YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYORUM ANKARA VETERİNER FAKÜLTESİ PROJESİNE RETTETTİĞİ HALDE HALA DİLEKÇE GÖNDERE BİLİRMİYİ

Adsız dedi ki...

sayın ÖZGÜR Akdeniz ünüverstesinde uzaktan eğitim ile tarım lisans tamamlama hakkı verilecek miş sizin bu konu hakkıda bilginiz var mı?

Adsız dedi ki...

sayın ÖZGÜR Bir aya yaklaşık sitenizi takip ediyorum.laborant ve veteriner sağlığı lisans tamamlama hakkı ile ilgili her hangi bir gelişme yok mu? Merakla yeni ve güzel haberler duymayı umut ediyorum

Adsız dedi ki...

sayın ÖZGÜR Bir aya yaklaşık sitenizi takip ediyorum.laborant ve veteriner sağlığı lisans tamamlama hakkı ile ilgili her hangi bir gelişme yok mu? Merakla yeni ve güzel haberler duymayı umut ediyorum

Adsız dedi ki...

sayın özgür sitenizi hemen hemen her gün takib ediyorum.Ama herangi bir yenihaber okuyamıyorum. lisans tamamlamayla ilgili yeni çalışmalarınız var mı?

Adsız dedi ki...

laborant ve veteriner sağığı okuyorum 1.sınıfı başarıyla bitirdim.acaba bu bölümü okuyanlara uzaktan eğitim ile veterinerlik hakkı verilecekmi?

Adsız dedi ki...

sayın özgür bey lisans tamamlama calışmaları ile ilgili herangi bir gelişme yok mu

Adsız dedi ki...

sayın özgür bey lisans tamamlama ile ilgili yeni gelişmeler yok mu

Adsız dedi ki...

hiç bir yoruma cevap yok neden

Adsız dedi ki...

sitenizde hiç yeni haber yok site faliyetini durdurdumu?

Adsız dedi ki...

sayın özgür
? sitenizde ki haberleri takip ediyorum ve hala eski haberlerin olduğunu görüyorum herhangi yeni bir gelişme yokmu?
saygılarımla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...