02 Eylül 2012

Veteriner Sağlık Teknisyenleri Haftası 14-20 Ekim 2012

1993 yılında ilk kez ABD'de kutlanmaya başlayan "Ulusal Veteriner Teknisyenleri Haftası" (National Veterinary Technicians Week) ilerleyen yıllarda Kanada'da ve Avrupa'da da kutlanmaya başlandı. Sadece bu sene İngiltere Veteriner Hemşireliği Derneği (British Veterinary Nursing Association Ltd.) Ulusal Veteriner Hemşireliği Haftasını, Veteriner Hemşireleri hakkında toplumu bilinçlendirmek için bir haftalık etkinliği bir aya çıkardılar ve  temmuz ayını "Veteriner Hemşireliği Farkındalık Ayı" olarak kutladılar. (BVNA National Veterinary Nursing Awareness Month 2012)

Ülkemizde de 2007 yılından bu yana maalesef yeterli etkiyi yaratamamasına karşın kutlanmaya devam ediyor. Genellikle diğer ülkelerde de ABD'de ki takvim baz alındığından ülkemizde de VESTED olarak bu sene ki "Ulusal Veteriner Sağlık Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası" nı 14-20 Ekim 2012 tarihleri arasında kutlayacağız.

NAVTA'nın bu seneki etkinlik için hazırladığı afiş şöyle ;

Etkinlik afişinin tanıtımı NAVTA sayfasında ; "Bu yılın teması : T.E.C.H, yani Technicians Educators Caregivers Healers (Teknisyenler, Eğitimciler, Tıbbi Hasta Bakımcılar, Şifacılar)"

Etkinlikle ilgili ilerleyen dönemde daha fazla bilgi vereceğim.

01 Eylül 2012

İş İlanı ; Veteriner Hekim, Veteriner Teknisyen veya Zooteknist

Çanakkale'de büyükbaş hayvan süt çiftliğinde görev alacak, İşletme Tecrübesine Sahip ; Zooteknist, Veteriner veya Veteriner Teknisyen alınacaktır.

Başvuru için ; 0216 428 18 39 nolu faxa CV'nizi gönderebilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...