12 Ekim 2009

AB Veteriner Hekim Platformu ve Prof. Dr. Hazım GÖKÇEN'den Kutlama Mesajı

AB Veteriner Hekim Platformu (http://abveteriner.org) ve Veteriner Sağlık Teknisyenlerinin Ön Lisans eğitimlerinin mimarı Sayın Prof. Dr. Hazım GÖKÇEN'in (http://www.hazimgokcen.com/) Mesleki Haftamız için yayımladıkları duyuruları sitemde yayımlıyorum. AB Veteriner Hekim Platformunun, Veteriner Hizmetlerini bir adım daha ileriye taşıyacak özverili, değerli çalışmaları, Veteriner Sağlık Teknisyenleri/Teknikerlerince de ilgiyle izlenmektedir. Bugün, Veteriner Sağlık Teknisyeni iken üniversite eğitimi alarak Veteriner Sağlık Teknikerleri olanlar bunu Prof. Dr. Hazım GÖKÇEN hocamıza borçlular. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır..

AB Veteriner Hekim Platformu Kutlama Mesajı ;

Hayvancılık sektörünün cefakar ve köklü meslek grubu tüm Veteriner Sağlık Teknisyenleri ve Teknikerlerinin"Veteriner Sağlık Teknisyenleri/Teknikerleri Haftası"(11-17 Ekim 2009) kutlu olsun..

AB Veteriner Hekim PlatformuSekreterya Birim


Prof. Dr. Hazım GÖKÇEN'in Kutlama Mesajı ;

Cumhuriyetten bu yana ,koruyucu aşılama ve sığır/koyun suni tohumlaması alanlarındaki fedakarca çalışmaları ile Ülkemizdeki hayvan hastalıklarının önlenmesine ve sığır/koyun ırklarının ıslahına önemli katkıları bulunan Veteriner Sağlık Teknisyenleri/Teknikerlerinin haftalarını içtenlikle kutlar,mesleki sorunlarının çözümü konusundaki çabalarında başarılar dilerim.

10 Ekim 2009

11 - 17 Ekim 2009 Veteriner Sağlık Teknisyenleri Haftası

Mesleki Hafta etkinliğimiz yarından itibaren başlıyor. VESTED Yönetimi, NAVTA (National Association of Veterinary Technicians in America) tarafından hazırlanan kutlama afişini modifiye ederek kutlama haftası etkinliklerinde kullanılmak üzere kullanıma sundu.


Afişi sitemden ve VESTED Forumundan indirebilirsiniz. Afişi renkli olarak çıkarmanızı tavsiye ederim. Tarım İl veya İlçe Müdürlüklerine, Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğüne, çalıştığınız yerlere (Laboratuar, Üniversite, Özel Klinik, Hayvan Hastanesi vs.) asabilirsiniz.

Sizler Veteriner Sağlık Teknisyeni/Teknikerisiniz! Gururlu olun!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...