16 Ekim 2008

Veteriner Sağlık Teknisyenleri Haftası


VESTED (Veteriner Sağlık Teknisyenleri Derneği) Genel Merkezine asılan afişten bir fotoğraf.. Haftanın bitimine 2 gün kala...

09 Ekim 2008

Veteriner Hemşireliği Haftası 26 Ekim - 1 Kasım 2008 Veterinary Nursing Week

İngiltere Veteriner Hemşireliği Haftası 26 Ekim - 1 Kasım 2008 tarihleri arasında kutlanacak. Etkinlik için Leeds kenti Roundhay Parkında "Ücretsiz Pet Sağlığı Kontrolleri" yapılacak. Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi almak için : BVNA National Veterinary Nursing Week 2008 sayfasını ziyaret ediniz!

12 - 18 EKİM ULUSAL VETERİNER SAĞLIK TEKNİSYENLERİ VE TEKNİKERLERİ HAFTASI


Bu yıl ikincisini kutlayacak olduğumuz Veteriner Sağlık Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası etkinlikleri çalışmasına başlandı. Hayvan sağlığı hizmetlerinde oldukça önemli bir yer tutan Veteriner Sağlık Teknisyenleri/Teknikerleri mesleki gururunu bu hafta ile pekiştirecek. Bütün meslektaşlarımızın haftası kutlu olsun!

Not : İngiltere Veteriner Hemşireleri Haftası (National Veterinary Nursing Week) 26 Ekim - 1 Kasım 2008 tarihleri arasında kutlanacak Kutlama sayfasına bakmak için :BVNA National VN Week 2008 .

We prepare to the celebrate for National Veterinary Technicians/Technologists Week on October 12 - 18, 2008. We are Veterinary Technicians, we are the heart of animal health care. Be proud You are Veterinary Technician / Veterinary Technologist

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...